Ik ben schuldeiser

In het kort

-U levert een vordering aan op een voor u gemakkelijke wijze. Heeft u meerdere vorderingen? Vraag ons dan naar ons inleesbestand.

-Wij manen aan en proberen in contact te komen met de debiteur. Zo nodig onderzoeken wij de verhaalsmogeljjkheden.

-Wij overleggen met u over een volgende stap.

-Als dat zinvol is, voeren wij voor u de gerechtelijke procedure.

-Na betaling ontvangt u snel de afrekening.

Vordering aanmelden

U kunt een vordering op de voor u meest prettige wijze aan ons uit handen geven. Enkele voorbeelden zijn per mail, post, fax of via onze website onder vordering aanmelden.

Werkwijze

De PB Groep kan het gehele incassotraject voor u verzorgen. Van het versturen van aanmaningen tot en met dagvaarden, eventueel gevolgd door een beslaglegging.

U wilt uw geld (vordering) natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen maar niet de relatie met uw klant verspelen. Wij kunnen hierbij helpen door in overleg met u een op maat gesneden incassotraject op te stellen. Hierin (kunnen wij onze ervaring afstemmen op uw wensen) wensen kwijt en wij onze ervaring.

Als u uw vorderingen door de PB Groep laat incasseren, zullen al uw contacten verlopen via Ć©Ć©n aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt verzorgt voor u het hele traject van a tot z. Dit bespaart kosten en voorkomt onnodig tijdsverlies. In overleg met u, zullen wij de incassostrategie bepalen en relevante debiteureninformatie verzamelen. Tegen een vooraf afgesproken tarief nemen wij u werk en zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden. Alle zaken worden behandeld door een team van ervaren gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers. Uw vorderingen zijn bij de PB Groep in zorgvuldige handen.

Er zijn vier fasen:

1. De pre-incassofase, waarin wij uw klant op vriendelijke wijze tot betaling aanmanen.

2. De incassofase, waarin wij uw vordering op minnelijke wijze incasseren. Wij brengen tevens in kaart hoe uw kansen liggen. Indien nodig voeren onze juristen inhoudelijk verweer.

3. De gerechtelijke fase, waarin wij uw vordering aan de rechtbank voorleggen en voor u - indien gewenst - de procedure volledig voeren.

4. De executiefase, waarin het vonnis tenuitvoer wordt gelegd door middel van beslaglegging, zoals beslag op loon, bankrekeningen, voertuigen en/of panden.

Voordelen

Kwaliteit staat bij de PB Groep hoog in het vaandel. Het voortdurend verbeteren van interne en externe procedures zorgt ervoor dat doorlooptijden korter worden en incassoscores hoger.

Gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten zoeken, binnen de wettelijke kaders, steeds nieuwe wegen. Deze mix van kennis, ervaring en creativiteit levert een onderscheid waarvan de relaties van de PB Groep profiteren. Tel hierbij het landelijk dekkende kantorennetwerk, het groeiende aantal incassoproducten en de ambitie om op elk terrein branchespecialist te zijn, dan is het duidelijk dat de voordelen van samenwerking met de PB Groep enorm zijn.


Haarweetjes.nl
Algeneter.nl