Maatwerk

Maatwerk

Wanneer er zich binnen uw bedrijf problemen voordoen op het gebied van debiteurenbeheer of incasso, kan een consultant van de PBGroep uitkomst bieden. Na een grondige analyse van uw interne administratieve proces, wordt een plan van aanpak opgesteld. De uitvoering van dit plan wordt deskundig begeleid. De PBGroep kan zo nodig extra personeel ter beschikking stellen ter ondersteuning van uw debiteurenbeheer.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen, neem dan contact met ons op. Wij bieden een oplossing voor uw probleem !

Facturatie Uitbesteden

Wij kunnen u het facturatieproces uit handen nemen. Samen met u richten wij het proces van facturatie in. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PB Tankcollect

PB TankCollect is een aparte divisie van de PB Groep, de groep gerechtsdeurwaarders die over heel Nederland haar diensten aanbiedt. PB TankCollect is opgericht om het probleem tanken zonder betalen in samenwerking met alle partijen een halt toe te roepen.

PB Afspraakgemist

Klanten die niet op hun afspraak verschijnen, vormen voor uw onderneming een kostenpost, maar zorgen er vooral voor dat uw medewerkers hun tijd niet kunnen besteden aan het leveren van zorg. PB Afspraakgemist zorgt ervoor dat het no-show percentage wordt terug gebracht zonder dat uw administratie hierdoor extra wordt belast. Wij versturen voor u de facturen en herinnering, verwerken de betalingen en vangen de post en telefonische reacties op.


Haarweetjes.nl
Algeneter.nl